ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Μοναδικά κομμάτια φτιαγμένα από την Κατερίνα με περίτεχνα υλικά.
Έχοντας συνηθίσει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και δημιουργικό οίστρο, είτε μέσα από το πλέξιμο, είτε μέσα από τη μεταποίηση των ρούχων, η Κατερίνα με αστείρευτη δημιουργικότητα (και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο!) φτιάχνει και κοσμήματα, όλα χειροποίητα και μοναδικά. Το χειροποίητο κόσμημα για την Κατερίνα δεν είναι ένα απλώς ακόμα αξεσουάρ. Είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητας εκείνου που το φορά, ένα μέσο έκφρασης μοναδικότητας.
Περιηγηθείτε στο «Περί…Πλέκω» και βρείτε το κόσμημα που σας ταιριάζει ανάμεσα σε χειροποίητα κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια, γνωρίζοντας πως ό,τι επιλέξετε είναι χειροποίητο, φτιαγμένο από ελληνικά χέρια, με έμπνευση και σεβασμό.
 

Πρώτες ύλες για χειροποίητα κοσμήματα

Στο «Περί…Πλέκω» εκτός από τις δικές μας δημιουργίες θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από υπέροχα υλικά faux bijoux για να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα. Παρέχουμε στους πελάτες μας εκτός από τα βασικά υλικά - με πρώτο μέλημα την ποιότητα και την αισθητική – και πολλά ιδιαίτερα πράγματα που έρχονται κατευθείαν από το χώρο της μόδας. Χάντρες, κορδέλες, στρας και αλυσίδες σε απίθανες τιμές και ποικιλία για όλα τα γούστα. Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί το χειροποίητο κόσμημα, ελάτε να δημιουργήσουμε! 

Κόσμημα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Instagram

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

 grey white polka dot facebook social media icon  grey white polka dot instagram social media icon